KOSGEB GİRİŞİMCİLİK DESTEK PROGRAMI UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ

İstanbul Kültür Üniversitesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümünde verilen Girişimcilik dersleri KOSGEB Girişimcilik Destek Programı Uygulama Esasları çerçevesinde değerlendirilmiş ve "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" olarak kabul edilmesi uygun bulunmuştur. Bu eğitim KOSGEB Yeni Girişimci Desteği’ne başvurmak isteyen girişimciler için ön şarttır. Dersten başarıyla geçen tüm öğrencilerimize Bölümümüz tarafından Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Katılım Belgesi düzenlenecek ve isimleri KOSGEB İkitelli Müdürlüğü’ne bildirilecektir. Belge sahiplerinin isimleri KOSGEB veri tabanında kayıtlı olacağından, ileride yapacakları Yeni Girişimci Desteği başvurularında fiziki bir belge sunmaları gerekmeyecektir.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 12/17/2018 - 17:16