“30. Uluslararası Avrupa Yöneylem Araştırmaları Konferansı”

Sevgili Meslektaşlarım,

23-26 Haziran 2019'da Dublin-İrlanda'da düzenlenecek olan “30. Uluslararası Avrupa Yöneylem Araştırmaları Konferansı”nda (30th European Conference on Operations Research-EURO2019) sizleri "Çoklu Sınıflandırıcı Sistemler ve Uygulamaları (Multiple Classifier Systems and Their Applications)" başlıklı akışımızda bize katılmaya davet ediyoruz.

Detaylı bilgi için…

Çalıştay akışında özel bir oturum düzenlemekle ilgileniyorsanız, fikrinizi ve varsa oturumunuza atamak istediğiniz konuşmaları bize e-posta ile gönderebilirsiniz.

Çalıştay (Stream) Organizatörleri:

Doç. Dr. Süreyya Özöğür-Akyüz, Bahçeşehir Üniversitesi Uygulamalı Matematik, İstanbul, Türkiye (sureyya.akyuz@eng.bau.edu.tr)

Doç. Dr. Koen W. De Bock, Audencia Business School, Nantes, Fransa (kdebock@audencia.com)

Oturum Düzenleyicileri:

Araştırma Görevlisi Duygu Üçüncü (PhD cand), Bahçeşehir Üniversitesi, İstanbul, Türkiye (duygu.ucuncu@eng.bau.edu.tr)

Dear Colleagues,

We are pleased to invite you to join us in our next stream entitled Multiple Classifier Systems and Their Applications(MCSA) in 30th European Conference on Operations Research (EURO2019) to be held on 23-26 June, 2019 in beautiful city Dublin-Ireland.

For further information, please see the attached Call for Abstract file.

If you are interested in organizing a dedicated session within the MCSA stream, please e-mail us your idea and, if any, the talks you wish to assign to your session.

With our best regards,

Stream Organizers:
Dr. Sureyya Ozogur-Akyuz, Associate Professor of Applied Mathematics at Bahcesehir University, Istanbul, Turkey (sureyya.akyuz@eng.bau.edu.tr)

Dr. Koen W. De Bock, Associate Professor of Marketing at Audencia Business School, Nantes, France (kdebock@audencia.com)

Session organizers:
Duygu Ucuncu (PhD cand), Research Assistant at Bahcesehir University, Istanbul, Turkey (duygu.ucuncu@eng.bau.edu.tr)

Son Güncelleme Tarihi: Çar, 01/16/2019 - 17:37